Ведучий "Говорить Україна" журналіст Олексій Суханов народився і довгий час працював в рф, але в січні 2022 року отримав українське громадянство. Він розповів чи спілкується і як це відбувається зі своїми родичами та знайомими, які залишилися у країні агресорі.

Інтерв'ю з Сухановим на Каналі Україна оприлюднили в пабліку Instagram. Олексій Суханов став частиною української спільноти ще до того як почалась війна. Тепер він заявляє, що не спілкується з родиною.

Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram

Ми не спілкуємось, у мене не має бажання. У мене не має ані сил щось доводити, ані бажання чути те, що лунає з того боку. Були спроби, були. Але більше не має бажання знову щось подібне влаштовувати. А нащо? Ви знаєте, війна дійсно багато масок зірвала, але мені здається, що краще залишатися собою, аніж у тій родині, яка тебе не розуміє, і яка дійсно не може визнати вкрай простих речей. Нащо така родина взагалі. Олексій Суханов

На фоні того, що говорить Олексій під час ефіру показують уривки з фільму про зомбі, натякаючи, що мешканці здичавілої російської федерації нагадують саме таких суб'єктів з фільмів жахів. Олексій Суханов також чудово спілкується українською мовою, так, що можна заслухатися.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Олексій Суханов. Фото: cкриншот Instagram

Українці, які мають родичів з ворожої країни заявили, що мають такі самі ситуації:

"Така ж сама історія в багатьох родинах!", "Дякуємо за те, що з нами, за те що болить за нашу країну, за те, що через серце пропускаєте біль нашого народу", "Дійсно, краще залишатися собою! Навіщо комусь щось доводити, якщо тебе не чують та не розуміють?!", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що російський олігарх Фрідман хоче втекти з "корабля" під назвою росія, санкції підтискають.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Суханов з шоу "Говорить Україна" заявив, що Собчак лялька путіна, а Дудь - пропагандист.

Також "Знай.ua" писав, що Вова Остапчук перетворився на "уманського пацана" і закликав українців не соромитися суржика.