Знаменитий український хореограф Влад Яма згадав свого наставника і легендарного танцюриста Григорія Чапкіса. Він поділився кумедною історією і зазначив, що маестро назавжди залишиться в його пам'яті. Про це він написав у соцмережі instagram.

Влад Яма поділився спільним знімком з Григорієм Чапкісом і вирішив згадати про легендарного наставника, якого не стало рік тому. Хореограф зазначив, що ніколи не зможе забути харизму, почуття гумору і танці Чапкіса.

Влад Яма. Фото: скрін youtube

Також Яма згадав цікавий випадок, коли він разом з легендарним хореографом сидів у гримерці, готуючись до виходу на сцену. Тоді Григорій Чапкіс попросив дівчат гримерів зробити його молодше, ніж виглядає Влад Яма, якого тоді це дуже повеселило.

"Давайте згадаємо маестро Григорія Миколайовича Чапкіса. Сьогодні рік, як його немає з нами. Але його харизму, жарти і танці я не забуду ніколи. Одного разу ми сиділи поруч під час мейк-апу, і він сказав дівчатам гримерам: "мене зробіть молодше ями!". Згадую і посміхаюся ... Пам'ятаємо...", - поділився хореограф.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, підопічна Потапа Мішель Андраде оголила ніжки і приховала груди в купальнику, відпочиваючи на яхті: "Все на такому рівні".

Також наш портал повідомляв, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".

Крім того, наш портал інформував, Христина Гірник та Вова Остапчук продовжують клопотати над родинним гніздечком попри війну: "Добудуємо і будемо жити".