Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Alyona Alyona нагадала шанувальникам, що 14 червня відзначає свій день народження. Цього року артистці виповнилося 31 рік. Вона загадала одне єдине бажання, яке крутиться в головах всіх українців з першого дня вторгнення росії - щоб війна скоріше закінчилася і перемога була за Україною.

"Не хочу нічого, хочу перемоги і щоб ми жили на мирній землі", - сказала співачка.

Також Олена показала, як її привітали близькі люди. Вони увірвалися в її кімнату з відомою піснею "Happy Birthday to You", подарували букет квітів і святковий торт із запаленими свічками, які після вона радісно задула.

Артистка також розповіла, як проведе цей день. Будучи в Німеччині, вона вирішила відправитися до маленьких українців в місцевий дитячий сад.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona рішуче налаштована підкорити Європу, щоб допомогти Україні у війні з росією: "Є що сказати людям"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona оточила теплом і турботою переселенців в Празі, не забувши прихопити з собою Jerry Heil: "Відчуваю відповідальність"

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona налякала кадрами з прямим попаданням ракети - сховатися не встигли: "Я вас благаю"