Колись відома балерина Анастасія Волочкова зараз привертає увагою тільки потоком нових чоловіків в її житті і скандалами, в які вона встряє.

Зовсім нещодавно знаменитість розповіла про загадкового молодого і непристойно багатого іноземця, який нібито зняв для неї цілий острів, щоб журналісти і шанувальники не заважали її відпочинку. Як тут же вона про нього забула і в росії засвітилася з розставленими ногами і вже з іншим чоловіком.

Анастасія Волочкова з новим "другом" з Туреччини

46-річна балерина поділилася кадром в соцмережах, де вона при параді в чорній сукні з фатину сидить на дивані, розставивши ноги. За її спиною нахилився якийсь невідомий чоловік, а сам Волочкова демонструє колір ядреного лаку на ногах.

"Колір лаку на нігтиках або колір футболки під колір їх? Але разом з Маратом ми виглядаємо гармонійно?",- запитує знаменитість.
Як виявилося, поруч з нею знаходиться продюсер Марат Халіков.
Пара вже кілька разів з'являлася разом і ходять чутки, що це її новий залицяльник. Цьому б ніхто не здивувався, адже за минулий рік балерина встигла розлучитися з коханим Олегом, з яким була півтора року, закрутити роман з банщиком Сергієм, потім зблизитися з Дмитром, який був молодший за неї на 25 років. Потім вона знову попалася в компанії Олега, після чого у відпустці в Туреччині була з уже згаданим іноземним бізнесменом.

Публікація Анастасії Волочкової

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

У коментарях шанувальники не особливо шанують новий кадр балерини:

"Жах", "Треба зуміти так зіпсувати образ", "Бухнула схоже після зйомки", "Враскорячку", "Так... не довго в пристойному образі протрималася. Знову башню знесло", "Реально, великий палець лівої ноги, це палець чиєїсь руки", "Ви навіть такий гарний образ примудрилися зіпсувати цією фоткою і текстом...", "Тільки я бачу страуса?".

Нагадаємо, що Настя Волочкова після райського відпочинку з турком з'явилася в компанії молоденьких жеребців - одного виявилося мало.
Раніше ми повідомляли, що Анастасія Волочкова відкрила свою "нору" між ніг для турецького мільйонера і вивалила старі "вишні".
Також стало відомо, що опухла Анастасія Волочкова пропустила прийом "чарочки" і порівняла себе з царицею: "Я не целка, щоб чекати"