Мішель Андраде - відома українська виконавиця болівійського походження, підопічна Олексія Потапенка.

20 Червня 2022 року, в понеділок, у всьому світі відзначали День біженців. У зв'язку з цим Мішель написала нову публікацію. Вона зазначила, що протягом останнього року багато подорожувала, тому навчилася швидко адаптуватися до нового місця, але...

Мішель Андраде, фото: Instagram

"Зараз вже четвертий місяць я вимушено перебуваю далеко від свого будинку. І це зовсім інші відчуття, коли ти не маєш можливості повернутися в свій будинок, до свого звичного життя. Стає легше, коли Свої люди поруч. Ви проходите той же шлях і розумієте один одного", - пише Мішель Андраде в публікації.

Виконавиця подякувала людям, які знаходяться зараз поруч. А ще тим, завдяки кому народилася пісня про б Україну.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Мішель Андраде, фото: Instagram

"Це любов", "Спасибі, що заспівала. І спасибі тобі за тебе", "Все як завжди, дуже красива посмішка, голос і пісня. До мурашок", "Це неймовірно, дуже чуттєво", "Якщо Андраде заспівала українською, то вибачте мені", - залишили користувачі в коментарях.

Нагадаємо, підопічна Потапа Мішель Андраде оголила ніжки і приховала груди в купальнику, відпочиваючи на яхті: "Все на такому рівні"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Горова розповіла, як українці можуть допомогти країні всього одним рухом, без пожертвувань: "Не зупиняємося"

Знай.ua писав, підопічна Потапа Мішель Андраде знайшла спосіб врятувати своєю музикою життя українців: "Легше пережити..."