Український виконавець і учасник гурту MOZGI Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив, досить рідко радує шанувальників свіжими постами і не поспішає розповідати їм про новини свого життя. У Instagram за арістом стежить понад 570 тисяч осіб.

Олексій Завгородній розмістив серію цікавих фотографій зі своєю подругою, співачкою Надею Дорофєєвою, з якою виступав у складі гурту "Время и стекло". Як відомо, дует розпався в 2020 році і шанувальники досі сподіваються на возз'єднання кумирів. Судячи з усього, фото архівні, так як артисти вже давно не виступали на одній сцені.

"Чи разом? 24.06", – заінтригував фанатів Позитив.

Скріншот з Instagram, Позитив

Шанувальники припустили, що Дорофєєва і Завгородній приготували для них спільну пісню, а можливо і зовсім хочуть повернути гурт.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

У деяких навіть з'явилася думка про те, що артисти перебувають у любовних відносинах, хоча це малоймовірно, так як Надя після розлучення з Дантесом зовсім недавно показала всім свого нового хлопця Мішу Кацуріна.

Коментарі - instagram.com/positiff/

Коментарі - instagram.com/positiff/

Коментарі - instagram.com/positiff/

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва в обнімку з Кацуріним зробила важливу заяву: мрії на примирення з Дантесом розбилися вщент

Як повідомляв Знай.uа, Міша Кацурін без сорому показав, як "конектиться" з Надею Дорофєєвою: "Почав мутити, поки дружина була вагітною"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва знайшла заміну Дантесу через 3 місяці - його руки вже біля "забороненого" місця