Відома співачка Тіна Кароль поділилася історією юної українки, яка втратила все, але змогла пережити навалу російських окупантів у Бучі. Історією дівчинки зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тіна Кароль активно веде свою країну в соцмережах і регулярно радує шанувальників новими фото і відео, а також ділиться думками і переживаннями. Цього разу зірка вирішила розповісти історію маленької Софії, яка пережила окупацію Бучі. Через російських окупантів дівчинка втратила руку, а також залишилася без мами.

Тіна Кароль. Фото: Instagram

"Я втратила руку, маму і улюбленого кота в Бучі. Я одна з 910 дітей, які сьогодні постраждали від рук сусідньої країни. 3 місяці я жила в лікарні і мене досі мучать фантомні болі. Зараз я в Римі, але здригаюся від кожного звуку і боюся літаків. Коли я переживаю, у мене болить не тільки неіснуюча рука, – біль віддає в усе тіло", - поділилася дівчинка.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Незважаючи ні на що вона продовжує жити і хоче повернутися до кінного спорту, яким займалася до війни.

"У минулому житті я займалася кінним спортом, але не знаю, чи зможу я знову це робити з однією рукою. Мені потрібен протез. Коли я Його буду носити, фантомні болі стихнуть, і я навіть зможу одягатися сама", - йдеться в публікації.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська дала поради, які врятують від придушення під час війни: "Волю ненависті".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."