Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Настя Каменських розповіла про свою участь у благодійному заході "Ukraine Freedom Voices", який відбудеться у Празі. Артистка говоритиме про війну в рідній Україні і співатиме на її підтримку на великій сцені, щоб зібрати якомога більше грошей на обладнання для українських лікарень, де перебувають постраждалі діти.

Скріншот з Instagram, Настя Каменських

Крім концерту у співачки була запланована ще одна справа. Її запросили на "Радіо Україна", яке було створене для українських біженців у Чехії.

"На мить здалось, що я знову вдома.Говорили, співали, обіймались. І посміхались, коли уявляли День нашої Перемоги. Кожного дня перед сном мрію, як в цей день співатиму в Києві — мирному, вільному і квітучому", - написала Каменських.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

Шанувальники оцінили старання співачки і її відданість Україні, а також заявили, що дуже чекають перемоги над Росією.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Комментарии - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських розповіла, що забирає війна у всього людства, крім життів невинних: "Руйнує все живе"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських розповіла, через що пройшла за 90 днів війни: "Крізь страх і сльози"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських у вишиванці згадала про 30-й День Незалежності, коли в Україні ще не було війни: "Біль..."