Відома українська актриса, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко висміяла в сторіс на сторінці в instagram потуги волонтерів, які допомагають російським окупантам. За кілька тижнів їм вдалося зібрати аж 300 рублів, що за діючим курсом трохи більше 5 доларів.

Вікторія Булітко поділилася постом волонтера, який збирав кошти для допомоги російським окупантам. У своєму звіті він вказав, що на підтримку "другої армії" світу вдалося зібрати цілих 300 рублів. При цьому таку суму вдалося накопичити за два тижні.

Вікторія Булітко, фото: Instagram

Зірка "Дизель шоу" не змогла стримати сміх, знаючи, які суми можуть зібрати українські волонтери всього за добу і що можуть дістати для бійців в найкоротші терміни.

"300 рублів. Саме стільки зібрали волонтери на підтримку окупантів. Ось і все, що знати про реальний рівень підтримки "спецоперації"", - йдеться у підписі до посту.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Скрін instagram

Варто відзначити, що 300 рублів за діючим курсом - це близько 5 доларів. Сміх сміхом, але навіть для забезпечення солдата шкарпетками цього не вистачить.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порадила українкам приготувати чорну сукню: "Відсвяткує похорон".

Також наш портал інформував, Валерія Крук розповіла, як на її яскраву зовнішність реагують чоловіки в Туреччині: "Був досвід не зовсім адекватної поведінки".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Великий і Настя Оруджова з "Жіночого кварталу" спародіювали діалог дружини з чоловіком-окупантом, який випадково вижив: "Вже похоронка прийшла".