Артист з "Дизель шоу" Євген Сморигін - Білорус, але демонструє сильну любов до України, тим більше, після початку повномасштабної війни проти рашистів, в рамках якої територія його батьківщини використовувалася російськими військами для подальшого просування до Києва і вбивства сотень мирних, невинних жителів.

Зараз він дав невелике інтерв'ю в рамках "Зіркового шляху", в ході якого поговорив на багато тем. Так, наприклад, журналістка під кінець підвела його до необхідності висловитися про Білорусь.

Євген Сморигін. Фото: Instagram

— Спочатку війни у нас є постійна загроза з боку Білорусі. Ви як за паспортом, як можете прокоментувати це?

— Знаєте, так, паспорт у мене білоруський, але, коли з рідної мені білоруси летять ракети в моїх дітей, які українці, але вони мої діти, то вибір тут очевидний. Так, паспорт у мене білоруський... поки що, але я не вважаю батьківщиною ту державу, з якої дозволяють обстрілювати ракетами мою сім'ю. У мене дружина українка, діти до 16 років і білоруси, і українці. Їм в 16 років потрібно буде робити вибір - хто вони: українці чи білоруси. Вибір очевидний.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показати ще

Євген Сморигін. Фото: скрін youtube

— Після нашої перемоги, чи можливо ви зміните громадянство і станете громадянином України?

— Може бути... у мене одна мрія - щоб все це скоріше закінчилося.

Нагадаємо, Євген Сморигін з" Дизель шоу " показав підтримку справжніх білорусів: "Ми зычым перамогі"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Дизель шоу" Танкович знайшов яйця побільше, ніж у Макрона і Шольца: навіть ядерної війни не бояться

Знай.ua писав, зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко зробила те, чого любитель "русского міра" так довго чекав: "Вони не повинні..."