"Найсексуальніша спортсменка в світі" Аліса Шмідт розповіла про свою нову славу і заявила, що воліла б, щоб її сприйняття було пов'язано зі спортивною кар'єрою, а не модельним бізнесом.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

23-річна дівчина, яка одного разу образила журнал PlayBoy, заявила, що її образ спортивної спортсменки надзвичайно важливий для неї. У Шмідта, бігуна на 400 метрів, більше трьох мільйонів пеідписників в Instagram.

У минулому році вона була виключена з олімпійської збірної Німеччини і була невикористаною заміною в змішаній естафеті 4х400 метрів. Але завдяки своїй гламурній зовнішності вона стала зіркою. Минулого місяця її бачили разом з суперзіркою "Парі Сен-Жермен" Неймаром, а виступи в багатьох модельних компаніях плюс робота на телебаченні зробили її ім'я дуже популярним в суспільній свідомості.

Сторіс Аліси Шмідт: скрін

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Говорячи з німецьким виданням Bild про свою новознайдену славу, Шмідт сказала: "Всі ці моменти і переживання я дійсно ціную".

На питання, чи хоче вона, щоб її сприймали як модель або спортсменку, Шмідт сказала: "Я просто хочу, щоб мене сприймали як спортсменку, я хочу надихати молодих людей і давати їм уявлення про мій прекрасний вид спорту. Той факт, що я можу зустріти так багато неймовірно цікавих людей для мене все ще неймовірно, і я нескінченно вдячна за весь цей досвід".

Бігунка в даний час націлена на медаль на 400-метровому чемпіонаті Німеччини з легкої атлетики в Берліні в кінці цього тижня, а також претендує на золото як в естафеті, так і в індивідуальних змаганнях на чемпіонаті Європи в Мюнхені в кінці цього року.

Нагадавши, Неймар потрапив в аварійну ситуацію зі своєю сестрою.