Українська співачка, ведуча шоу "ЖВЛ" і учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія не є активною користувачкою соцмережі Instagram, тому досить рідко розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників, число яких перевищило 75 тисяч.

Віра Кекелія давненько не радувала фанатів своєю творчістю і ось, диво сталося. Вона презентувала чуттєву пісню під назвою "Парфум" в live версії українською мовою. Більш того, вона опублікувала так званий кліп, більш схожий на mood відео.

Віра Кекелія, скріншот з відео

Артистка зазначила, що трек був записаний до війни і вона довгий час не наважувалася презентувати його. Але вона зрозуміла, що потрібно жити тут і зараз. Також дівчина сподівається, що зможе цією піснею надихнути українців.

"Я подумала, скільки можна вже відкладати на потім? Живемо тут, зараз, цієї секунди, в цю мить! Якщо ця пісня зможе надихнути хоча б одну людину - буду щаслива", - написала Віра Кекелія.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Шанувальники розхвалили співачку за класну ідею, неймовірний голос і талант. Варто відзначити, що зараз дівчина в положенні і чекає другу дитину від Романа Дуди.

Коментарі - instagram.com/kekeliavera/

Коментарі - instagram.com/kekeliavera/

Раніше ми писали про те, що Марта Адамчук і Віра Кекелія пішли по стопах Джона Леннона в Естонії заради України: "Почуття гордості і болю"

Як повідомляв Знай.uа, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла про подарунок, який їм з чоловіком зробив Всесвіт: "Життя триває"

Також портал Знай.uа писав, що Марта Адамчук і Віра Кекелія втішили українців піснею легендарного Івасюка: "На мить забула, в якому пеклі зараз"