Відома російська балерина і акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали і свого всюдисущого шпагату, любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Анастасія Волочкова опублікувала нову і досить провокаційну фотографію, зроблену в "святая святих" - її спальні. Стиль кімнати помпезний і трохи пафосний. У кадрі балерина розляглася на ліжку в мереживному боді чорного кольору, а поруч її пуанти і пеньюар.

Артистка не забула блиснути своїми довгими ногами, щоб шанувальники змогли як слід їх розглянути.

Скріншот з Instagram, Настя Волочкова

У підписі до публікації Волочкова повідомила, що кліп на нову пісню знімався саме в її будинку, який вона дуже любить. Також балерина зізналася, що спальня на фото дуже багато для неї значить.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Я люб'язно надала будинок для зйомок мого кліпу, як павільйон з багатьма локаціями.📽 Ця Спальня на третьому поверсі для мене особлива 🐣 і прокидатися в такій красі - особлива благодать 🙏", - написала Волочкова.

Як завжди, під публікацією артистки зібралося безліч негативних коментарів. Користувачі соцмережі заявили, що Волочкова, лежачи на ліжку в такому відвертому вбранні, виглядає вульгарно, а її спальня - це минуле століття.

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Раніше ми писали про те, що Настя Волочкова прийняла незвичайний подарунок від чоловіка і знайшла, як йому віддячити: "Тепер можна і ліжко показати"

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Волочкова показала сильну зелену раскоряку, вирішила здивувати нового чоловіка: "Бахнула після зйомки"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Волочкова після райського відпочинку з турком з'явилася в компанії молоденьких жеребців - одного виявилося замало: "Кадр з фільму для дорослих"