Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube і частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч осіб.

Слава Дьомін в інтерв'ю шоу "Зірковий шлях" розповів, в яких зараз стосунках перебуває з колишньою дружиною Оксаною, з якою розійшовся в січні 2021 року після 13-ти років спільного життя. Варто відзначити, що у пари є спільний син-підліток Влад.

Слава Дьомін, фото: Instagram

Як повідомив артист, вони з дружиною по сьогоднішній день не подали заяви на розлучення. За словами Дьоміна, причина в тому, що часу для цього не знайшлося. Також він зізнався, що війна їх дуже згуртувала і з першого дня вони були разом, тому що хотіли, щоб син Влад бачив єднання сім'ї.

"Не розлучилися ми офіційно і вже півтора року у нас є штамп в паспорті. Але у нас класні стосунки. Якщо потрібно буде... Вона або я вирішимо знову одружитися, тоді так", - сказав чоловік.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Слава Дьомін не виключає варіанту, що вони знову зійдуться. Він стверджує, що життя - штука непередбачувана.

Слава Дьомін з колишньою дружиною Оксаною, фото з Instagram

"Ми знаємо дуже багато пар, які розлучалися, а потім знову сходилися. Все можливо, подивимося. У нас є любов, але немає "кохання", - заявив Дьомін.

Незважаючи на зв'язок з колишньою дружиною і думки про возз'єднання, зараз артист активно ходить на побачення. Журналістці він розповів, що є одна класна дівчина, з якою він нещодавно познайомився. Але у них вільні стосунки і планів пара поки що не будує.

Раніше ми писали про те, що Слава Дьомін дізнався все про похоронний бізнес родини української фанатки путіна: з воїнів ЗСУ теж беруть гроші

Як повідомляв Знай.uа, Слава Дьомін "обхитрив" і довів до сліз колишню Козловського Раміну Есхакзай: "Конкуренція, вона така"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Дьомін зізнався, коли відпустив "образу" через відсутність батька у своєму житті: "І нехай буде так у кожного"