23 червня 2022 року шанувальників гурту "Ласковый Май" вразила новина про несподівану смерть Юрія Шатунова, якому було всього 48 років.

Повідомлялося, що співака госпіталізували в лікарню з обширним інфарктом, але врятувати кумира 80-их вже не змогли і він помер в Домодєдовській лікарні.

Скрін, відео You tube Шатунов

Ця смерть була дуже несподіваною для всіх, тому шанувальники одразу запідозрили недобре. Розібратися в істинним причинах смерті Юрія Шатунова взялася тарологиня з Білорусі Валентина.

"По-перше йде страх у нього перед кимось... Хтось мав якісь претензії... Це знайома людина, з яким у нього була може бути дружба. Гроші якісь йдуть... Людина, яка була йому близько знайома вселяла йому страх... Ну, хтось йому погрожував, карти кажуть",- одразу різко почала експертка.

Популярні новини зараз

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Юрію Шатунову погрожували перед смертю, розклад Таро

Далі карти сказали Валентині, що йшли якісь гроші і заходи, пов'язані з грошима. Загрози точно надходили, але тарологиня не побачила, що його вбили на цьому етапі. Можливо, ці нерви спровокували інфаркт.

"Дев'ятка мечів знову підтверджує - депресії, страх... Ще у нього була компанія, яка його споювала... Тут всі сприяли... У зв'язку з якоюсь його перемогою вони добре гуляли і споювали його... Я чула, що у нього були якісь суди з правами на якісь пісні",- ділиться Валентина.

Юрія Шатунова споювали перед смертю, розклад Таро

Тарологиня переконана, що людина, яка погрожувала Юрію Шатунову - прихована і її ніхто ніколи не знайде.

Валентина зізналася, що вона не очікувала такого розкладу.

"Якби не смерть, то могло б бути якесь продовження... І цей хтось боявся цього... А може ця людина володіла якимись магічними силами... Давайте ще карт підкинемо... Випав Диявол. Людина чимось володіє, диявольською силою... Ви можете уявити, хто це. Ви напевно чули, що група "Ласковый Май"... З цієї групи всі учасники померли... Був останній Шатунов і керівник, який ходить по всіх шоу і триндить... Він скоріше за все причетний до цього... Заочно... Підлість якась",- поставила крапку експертка.

Керівник гурту "Ласковый Май" причетний до смерті Юрія Шатунова

Говорячи про "керівника групи" Валентина напевно мала на увазі продюсера Андрія Разіна. Зараз чоловік є депутатом партії путіна "Единая россия" і радником мера Ялти.

Андрій Разін, фото - korrespondent.net

Нагадаємо, що Юра Шатунов з "Ласкового Мая " приховував від прихильниць дружину і дітей – як виглядає родина кумира 90-х.

Раніше ми повідомляли, що помер Юрій Шатунов: 48-річного артиста забрала раптова хвороба.