Як змінилися учасники 1 сезону шоу "МастерШеф. Діти". Воно, як деякі з вас пам'ятають, було запущено на телеекранах ще в 2016 році, 6 років тому... тоді світ ще не бачив ні пандемії, ні повномасштабної війни проти рашистів.

Ті, кому тоді було 12 років - вже стали повнолітніми, хтось встиг закінчити школу, змінити напрямок своєї мрії і зовні подорослішати. Першого пропонуємо обговорити Володимира Мотричука.

Володимир Мотричук, скріншот: Youtube

Його називали на шоу "Циля" зараз виглядає зовсім інакше. Хлопець схуд і зараз займається не кулінарією, а журналістикою. Володимир захоплюється естетикою і мистецтвом.

Володимир Мотричук, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Ніколь Ронкі також не займається кулінарією, але дівчина подорожує і займається блогерством. Антон Булдаков закінчив школу ще в 2020 році.

Ніколь Ронкі, скріншот: Youtube

Ніколь Ронкі, фото: Instagram

Катерина Дашевська дуже змінилася зовні. Дівчина зважилася на інший колір волосся і збільшення губ. Вона проводить багато фотосесій в ролі моделі.

Катерина Дашевська, скріншот: Youtube

Катерина Дашевська, фото: Instagram

Данило Ківа вже не такий маленький. Він активно займається спортом, правильно харчується і займається спортом. Хлопець продовжує готувати і зазначає, щоб смачно готувати – потрібно смачно їсти.

Данило Ківа, скріншот: Youtube

Данило Ківа, фото: Instagram

Влада Христенко живе у Львові, навчається в університеті, волонтерить і працює. Нещодавно дівчина втратила двох друзів, які загинули в бою.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Вітя Перехрест схопився за бутерброд, рятуючи українців: "Їм і чай п'ю"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво порадував рецептом незвичайних сирників: з кінзою і не на сковороді

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав ту єдину, що полонила його серце: "Між нами кілометри"