Дружина українського гумориста, актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія відреагувала на масові обстріли мирних українських міст російськими окупантами, які відбуваються протягом кількох останніх днів.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Наталія Казаніна звернула увагу на те, як часто російські пропагандисти змінюють цілі так званої "спецоперації" в Україні. Ніхто не здивується, якщо скоро самі ж заплутаються у них. Найгірше те, що українці продовжують гинути на цій жорстокій війні проти нашого народу.

"Цілі спецоперації змінюються як настрій у критичні дні… Здається, сила будь-яких гормонів рано чи пізно повинна ослабнути... але ні, нечисть продовжує грати нашими життями... і страшно те, що методи залишаються колишніми… Вдарити по мирних ... сплячих і беззахисних ... вилити з екранів чергову брехню... підживити спраглих кровушки... це що — новий страшний наркотик? Інноваційний спосіб омолодження або безсмертя? Кров'ю немовлят?!", - написала вона. Наталія Казаніна

Пост Наталії Казаніної, instagram.com/natalikazanina

Наталія Казаніна ледь стримується, бачачи, з якою озлобленістю коментують події в Україні прості росіяни. Яка ненависть у їхніх словах і радість від чергових смертей українців, зокрема й дітей.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

"Я так хочу зібрати весь свій страх і свою безпорадність в кулак! Кинути у відповідь цій нелюдській владі і всім, хто її підтримує! Пілотам бомбардувальників, які роблять "красиво" нашій країні! Диспетчерам, які бажають вбивцям "М'якої посадки"! Всім, хто насолоджується нашими втратами! Ви воюєте нашою зброєю, відданою в обмін на мир і незалежність! Впевнені, що ми пробачимо Вам чергову зраду?", - пише вона. Наталія Казаніна

Пост Наталії Казаніної, instagram.com/natalikazanina

Дружина Степана Казаніна зізнається, що вже втомилася ховати сльози та плакати. А тримається вона тільки тому, що з нею плачуть "багато небайдужих сердець по всьому світу... люблять, страждають, рвуть душу і родинні зв'язки... але не мовчать".

"А, ну так, ви ж звикли, що країна прощає вам жахливу злидні і багаторічну пропаганду ... ви витрачаєте божевільні гроші на вбивство! На вбивство, не на творення!!! Під яким богом ходите, безстрашні?... Нам всім є що втрачати! Правда, шальки терезів різні... мовчання не дорівнює правді ... Страх не дорівнює втраті... брехня не дорівнює життю… Задумайтесь, небайдужі!!! Хоча б про те, що впиватися чужою скорботою страшніше власної смерті…", - пише вона. Наталія Казаніна

Нагадаємо, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" розповіла про почуття, що її переповнюють: "Сміюся крізь сльози"

Також ми писали, Степан Казанін з "Квартал 95" показав героїв, які забезпечують українським захисникам надійний тил: "Це не межа"

Нагадаємо, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" знову висловилася про "братні" народи: "Це фейк"