У середині червня 2022 року улюбленець всіх українок Тарас Цимбалюк з серіалу "Кріпосна" заявив про розлучення зі своєю дружиною Тіною.

Дівчина зазначила, що розрив стався на тлі війни.

"Друзі, ми з Тарасом більше не пара. Війна - велике випробування абсолютно для всіх пар, і деякі з них це випробування не проходять. Наша не стала винятком. З поваги до Тараса і до себе я не стану давати жодних коментарів(власне, як завжди)",- сказала тоді Тіна.

Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Youtube

Зараз же актор з повною впевненістю заявив про новий виток у своєму житті. Тарас цілком готовий стати головним гером романтичного шоу "Холостяк", яке так люблять українці.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Про це стало відомо після інтерв'ю Цимбалюка Аліні Доротюк.

Інтерв'юєрка згадала про пост Тараса про те, що він несподівано для себе став холостяком. Через це вона не змогла не запитати про бажання актора взяти участь в шоу після закінчення війни.

"Я зараз не хочу нікого обманювати, я цілком можу погодитись на таку пропозицію. Я не планую жодних стосунків зараз і хочу свій чоловічий стрижень якось розібрати, все проаналізувати. Цілком можливо, що коли мені запропонують участь у цьому проєкті, то я буду один і можу погодитися",- відверто зізнався Цимбалюк.

Зазначимо, що українці все ніяк не дочекаються 12 сезону шоу "Холостяк" з підприємцем Алексом Топольським. І ось, цілком ймовірно, що в 13 сезоні ми можемо побачити і Цимбалюка.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк та Анна Кошмал згадали минулі дні і показали, якими були щасливими: "У мирний час".

Раніше ми повідомляли, що красень з "Кріпосної" Тарас Цимбалюк похвалився м'язами в новому статусі: "Сам того не очікуючи..."