Популярна українська блогерка і володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні і відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад близько 85 тисяч осіб.

Анастасія Покрещук відреагувала на один пост, в якому говорилося про те, що ідеалізувати людей - погано, так як майбутнє покоління бере поганий приклад. Діти ростуть з установками як вони "повинні" виглядати.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

І дівчині не сподобалася така думка. Вона вважає, що молодим людям варто прививати бажання доглядати зі своїм тілом і бути красивими. Вона люто виступає проти так званого бодіпозитиву і заявляє, що зовнішність - це мало не найголовніше.

Скріншот з Instagram, Настя Покрещук

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

"У наших дітей комплекси... А че ваші діти жеруть як свині? Що за примітивні судження? Ходи як г*вно, але в душі щоб була прекрасна... Ну бл* ть, треба завжди прагнути до чогось красивого і кращого у всьому", - сказала Покрещук.

Також блогерка заявила, що європейцям плювати на свій зовнішній вигляд, тому і послуги краси там неякісні. А ось голлівудську акторку вона назвала еталоном краси.

"Повинні бути ідеали. Ось як Анджеліна Джолі, наприклад. У 155 років виглядає... Худа, красива. Ось з таких треба брати приклад, а не з тих, хто сидить на дивані і виправдовує свою лінь", - підсумувала дівчина.

Судячи з усього, Покрещук не згодна з однією Божою заповіддю, в якій говориться про те, що не потрібно створювати собі кумира.

Раніше ми писали про те, що блогерка Настя Покрещук здивувала українців емоціями, що нахлинули - сльози йшли градом: "До кінця днів будемо вдячні"

Як повідомляв Знай.uа, блогерка Настя Покрещук вдяглася в патріотичне вбрання, начепивши на голову величезний герб: "Малефісента по-українськи"

Також портал Знай.uа писав, що блогерка Покрещук взяла приклад з Лукашенка і заговорила про напад на Білорусь: "Зніму ці штанці і покажу..."