Український виконавець і телеведучий Коля Сєрга емоційно висловився на адресу росіян, які підтримують злочинний режим Путіна і війну проти України. Артист зробив це у своїй, творчій, манері і показав відео на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Коля Сєрга відправився захищати батьківщину ще в перші дні російського вторгнення. Артист, крім служби, знаходить час і для інших важливих і добрих справ. Наприклад, займається волонтерством, а також, будучи публічною особою, продовжує висвітлювати правду про злочини російських окупантів.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Так, цього разу музикант вирішив вказати на справжню сутність росіян, які підтримують війну проти України. Коля Сєрга зробив це дуже тонко і у віршованій формі. Він зазначив, що недалеко мислячими людьми дуже легко управляти, але це не виправдовує злочинну бездіяльність росіян.

"Ви ж розумієте, що тупість – це не виправдання. Немає ніякого виправдання тому, що робить росія, і кожен згоден з її діями, або бездіяльний росіянин вже проклятий. І це прокляття буде триматися стільки, скільки буде достатньо для того, щоб культурні та соціальні алгоритми Росії та її п'явок були знищені", - поділився артист.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Юрія Ткача зізналася, що війна дала поглянути на Київ іншими очима: "Знову закохуюся в кожну вулицю".

Також наш портал інформував, Володимир Дантес показав кадри попадання бомби в Кременчуці, і потрапив в бан Instagram: "Просто дуже болить".

Крім того, наш портал писав, Jerry Heil пояснила, чому українським біженцям важливо об'єднатися за кордоном під час війни: "Відчуття дому".