Віктор Вацко - відомий у футбольних колах журналіст і телекоментатор, який був вкрай розчарований після матчу Україна-Уельс, адже нашій збірній не вдалося пробитися на Чемпіонат світу-2022.

Ми рухаємося далі, демонструємо відмінний футбол в рамках Ліги Націй, де займаємо першу позицію з 7 очками. А зараз Віктор Вацко розповів класну історію, пов'язану з футболістом київського "Динамо".

Віктор Вацко, фото Instagram v.vatsko

"Як ви пам'ятаєте, молодіжна збірна України свій заключний матч кваліфікації до чемпіонату Європи проводила у Вірменії. Після цього матчу, наші хлопці, наша команда поверталися назад. В аеропорту так вийшло, що гейт, з якого вилітала збірна України, він був по сусідству з гейтами на рейси Сочі, Москву. Сиділи там в залі очікування пасажири, які чекали рейси Туди. І така фішка - вони дуже часто з собою колгоспні... одягаються в якусь херню з символікою своєї країни", - говорить Віктор Вацко.

Публікація Віктора Вацка: Instagram

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Але найцікавіше сталося, звичайно ж, під кінець історії. Віктор Вацко розповів, що біля них знаходився магазинчик з сувенірною продукцією, з російськими прапорами, в тому числі.

І ось форвард київського "Динамо" Влад Ванат спостерігає за всією цією рашистською клоунадою, вирішує зайти в цей магазин і зробити немислиме... хлопець скупив усі прапори країни-агресора. Але не просто так, а щоб вийти з ними і демонстративно, перед усіма жителями сусідської федерації, викинути їх у смітник.

Нагадаємо, Олександр Зінченко присоромив друга зірок "Ліги сміху" за суржик: "Поки дає п*зди"

Як повідомляв "Знай.ua", Мирон Маркевич "відповів" зраднику з ексзбірної України Тимощуку на запитання: "Г*ндон..."

Знай.ua писав, Руслан Малиновський напоумив тих, хто вірить у мир з росією: "Продовжуйте молитися"