Кровожерлива війна, яку розпочав путін і росіяни, вплинула на життя кожного українця. Хтось залишився без рідних, хтось без даху над головою, а хтось без спокійного сну, обзавівшись вічним почуттям тривоги.

Так, таке варварський і підлий вчинок від росіян українці не пробачать ніколи і через роки жителям рф буде відгукуватися їх гниль.

Після початку повномасштабної війни росії проти України ведуча проєкту "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь твердо вирішила залишатися в Києві. А її мама, яка проживає в рідному місті зірки — Херсоні — опинилася під російською окупацією і досі чекає звільнення.

Олена-Крістіна Лебідь з мамою, фото з сімейного архіву

"У мене під окупацією, на жаль, не тільки мама, але і вся родина. Вся. Всі рідні. У різних містах, але всі відрізані. Спілкуватися вдається рідко, але ми розуміємо, що це не найгірше. Тому терпимо!" - розповіла Олена-Крістіна .

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

За найріднішій людині ведуча жахливо сумує, адже не звикла не бачити маму так довго.

"При першій-ліпшій можливості виривалася з Києва і мчала до неї хоча б на два дні. Ось я зараз вогкість розведу... Пам'ятаю, як вона мене перед від'їздом біля під'їзду цілувала на добрий шлях. І клала на перекус в дорогу свій фірмовий штрудель з гарбузом і морквяні котлетки. Стояла у дворі в будь-яку погоду, щоб до останнього проводити мою машину поглядом. І побачити, як я роблю "цьом" рукою, - посміхається Лебідь. – Боже, як я сумую, мамо..."

Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube

На жаль, росіяни повністю заблокували шляхи виїзду з Херсонщини на підконтрольні Україні території. Але ЗСУ обов'язково звільнять окуповані землі, і кожен зможе повернутися додому і обійняти своїх близьких.

Нагадаємо, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь впала в ступор після шашлику з черешні: "Успішно і розмашисто".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна лебідь з "Аферисти в сітях" застерегла від шахрайської схеми, на яку ведуться українці.