Українські знаменитості продовжують допомагати Україні за кордоном, висвітлювати війну, яка розпочала росія, а також збирати гроші на благодійних концертах.

За чотири місяці повномасштабної війни росії проти України постраждали тисячі мирних жителів — як дорослих, так і дітей. Щоб допомогти їм, топові українські зірки — NK, MELOVIN, KAZKA, ALEKSEEV, TVORCHI, Jerry Heil — взяли участь у благодійному концерті в Празі, під час якого збирали кошти для лікарень, у яких допомагають постраждалим від військової агресії.

ALEKSEEV, Ukrainian Freedom Voices в Празі

"22 червня 81 рік тому в нашу країну прийшла Друга світова. І відтоді ця дата стала для всього світу черговим нагадуванням про жорстокість і безглуздість війни, про страшну ціну, яку світ заплатив, аби майбутні покоління більше ніколи не зазнали цього жаху, — розповіла NK. — Минули роки й одна країна знову розпочала війну — таку ж безглузду, таку ж підступну й нищівну — проти іншої, незалежної, вільної і прекрасної держави. І та країна забула, як це страшно, коли міста знищують, вбивають тисячі людей і залишають рани на кожному, кого ця війна стосується, — не завжди фізичні, але завжди душевні. Вона забула, але я вірю, що світ не забув. Вірю, що ми продовжимо разом боротися, аби повернути мир, вірю в підтримку інших країн і в те, що кожна добра справа має значення. Тому в День пам’яті жертв війни я взяла участь у благодійній події Ukrainian Freedom Voices у Празі, в рамках фестивалю Metronom. Вона націлена на збір коштів для українських лікарень і постраждалих діток, які там перебувають. Вдячна Чехії та організаторам за увагу до України і допомогу українцям. Разом з вами робимо все можливе, аби жертв війни не ставало ще більше. Ми боремося. Ми пам’ятаємо. Ми переможемо. Слава Україні!"

Настя Каменських, Ukrainian Freedom Voices в Празі

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Вразила кількість українських прапорів на вулицях Праги та на благодійному концерті, де виступали. Побачили їх тут десятки і сотні! — додали учасники гурту TVORCHI. — Ця підтримка дуже важлива, але ми її не отримали просто так, ми її заслужили. І робимо це щохвилини, поки на нашій рідній землі вмирають українці, захищаючи всю Європу. Наша нестримна боротьба недаремна. Світ із нами, а ми продовжуємо боротися. До перемоги."

MELOVIN, Ukrainian Freedom Voices в Празі

Нагадаємо, що Настя Каменських та Потап нарвались на хейт за участь у патріотичному проєкті.

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Приходько накинулася на Потапа після відмови виступати в росії: "Г*вно і крапка"