Відомий український музикант Коля Сєрга висміяв потуги Міноборони росії пояснити втечу з острова Зміїний після високоточного удару ЗСУ. Про це артист написав у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Коля Сєрга вже кілька місяців служить у лавах ЗСУ та активно займається волонтерством, але незважаючи на це, знаходить час, щоб поспілкуватися з шанувальниками у соцмережі. Музикант регулярно радує новими фото та відео, а також майстерно тролює російських загарбників та їхнє командування.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Коля Сєрга висміяв Міноборони росії, де втечу російських окупантів з острова Зміїний назвали жестом "доброї волі". Втім, піти на такі "поступки" загарбники вирішили лише після точного удару, який ЗСУ завдали за їхніми позиціями.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"До речі, непогано склали "відступні іспити". А дим знаєте чому? Тому що найкращий спосіб російському солдату проявити жест доброї волі - це перетворився на порох", - написав Коля Сєрга.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, вагітна Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зробила те, на що довго не наважувалася і вразила українців: "Живемо тут, зараз".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" прокоментувала поведінку Світлани Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Крім того, наш портал інформував, Ірина Федишин захопилася ЗСУ, які під музику і з великим запалом відповідають окупантам на їхні злочини: "Гаряче вітання".