Українська співачка і телеведуча Оля Цибульська спробувала трохи підняти настрій українцям, запропонувавши відгадати дату нашої перемоги над російським загарбником.

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Оля Цибульська виклала відео зі свого виступу на благодійному вечорі та розповіла, що таким чином вони спробували зібрати кошти на 10 автомобілів для українських військових.

Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya

"Вгадай дату нашої перемоги! Давай наближати її так в коментарях ❤️🇺🇦 Сьогодні був особливий благодійний вечір. Збирали кошти на 10 машин нашим героям для проекту "1000 автомобілів свободи". Щеміло всередині, виливалося музикою. Сміюсь і плачу. А потім знову плачу і сміюсь. Такі ми всі зараз, правда? Дякую організаторам і кожному, хто залишив свій вклад в перемогу. Люблю ❤️‍🩹🇺🇦", - написала вона. Оля Цибульська

"В вересні все закінчиться", "22.09.2022🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏але хочу щоб вже завтра зранку на всіх каналах лунав гімн України та слова перемоги над рашкою", "18січня, а Новий рік ми зустрічатимемо з перемогою 🥳", "24 серпня 💛💙🇺🇦", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Коментарі, instagram.com/cybulskaya

Нагадаємо, Оля Цибульська стала спекотною вчителькою для Козловського, згадуючи одружених чоловіків: "Шанс зламати життя"

Також ми писали, Оля Цибульська більше не може похвалитися статусом ідеальної мами: "Навчила сина поганому"

Нагадаємо, Оля Цибульська насилу стримуючи сльози показала, які "військові" об'єкти атакує путінська армія: "Серце на шматки"