Музикант та співак нарешті зміг зустрітися з коханою донечкою Алісою

Відео теплої зустрічі він опублікував на сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Кривошапко

Співак відверто розповів про непросту ситуацію в Маріуполі, що в перші дні війни він вивіз донечку з міста та на кордоні передав її мамі, яка відвезла Алісу в безпечне місце. В окупації залишилась його родина, яка вибиралася вже пішки.

Варто зазначити, що Олександр був двічі одружений. Під час участі в шоу “Х-фактор” в Олександра зав’язався роман з креативним продюсером шоу Тетяною Денисовою. Проте різниця у віці та різні темпераменти дали про себе знати. Пара невдовзі розлучилася.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Друга спроба побудувати сімейне життя буда з редакторкою програми “Говорить Україна” Мариною Шульгіною. Попри зайнятість обох, закохані знаходили час і для роботи, і для спільного відпочинку. Проте, через кілька років подружнього життя він перестав викладати спільні фото з Мариною.

Натомість у серпні 2017 року Кривошапко поділився з шанувальниками радісною звісткою про те, що в найближчому майбутньому він стане батьком. На подив багатьох, вагітної виявилася не Шульгіна, а модель Марина Кінскі. 31 вересня артист опублікував в Інстаграм знімок новонародженої дочки, привітавши дитину з днем ​​її народження.

А через 4 місяці розлуки турботливий батько приїхав до Львова, щоб забрати дівчинку до дому після тривалої розлуки. Ніжне відео зустрічі він підписав так:

"Доченька❤️ Настоящее счастье спустя 4 месяца👨‍👧"

У коментарях шанувальники йому написали:

"Как бежит! Сколько счастья в глазах! К папуле! Храни Господи всех ангелочков наших!"

"😢😢😍 Саша, до слёз. Счастья вам и долгих лет жизни ❤️❤️❤️❤️"

Нагадаємо, переможець "Х-фактор" презентував чуттєвий кліп: Just give me love.

До слова, зірка "X-Фактор" Олександр Кривошапко закрив роти всім, хто щодня шле його на війну: "Вже 2 місяці перебуваю..."

До слова, 24-річна переможниця Х-фактора роздяглася до трусів і забула про депресію: інтимні місця не сховали навіть черепашки.