Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Крістіна Горняк розповіла про сильне потрясіння, яке сталося з нею вперше за 35 років життя. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Крістіна Горняк розповіла, що війна внесла суттєві зміни у життя українців, зокрема та її. Вона зауважила, що вперше за 35 років не будує планів далі, ніж на тиждень уперед, адже не знає, що може бути далі.

Христина Горняк, фото з instagram

"Мабуть, що це вперше за свої 35 років - я нічого не планую!!! Не планую далі ніж на тиждень вперед! Всі хто зі мною давно знайомий знають, що я ще той планер ... У мене сплановані за пів року "до" - відпочинок, заплановані проєкти та зустрічі, а тепер все змінилося…", - розповіла Горняк.

За словами Христини Горняк, подібні зміни дуже важко даються і жити їй стало набагато складніше.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Чесно кажучи, такий досвід мені так собі, бо складно мені жити так - не знати, що і як далі буде... але так тепер живе вся наша рідна Україна!", - зазначила дружина ведучого.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв з "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Також наш портал інформував, Слава Камінська випустила гнів на волю і описала своє ставлення до жителів сусідньої країни: "це якийсь пи**ець".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".