Відома українська співачка Оля Полякова показала свого найвідданішого шанувальника і зробила йому дуже приємно. Ролик зірка опублікувала у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Оля Полякова частенько радує шанувальників новими фото та відео як із буденного життя, так і з різних виступів та інших яскравих моментів. Цього разу знаменитість показала свого найвідданішого фаната.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Так, Полякова завела в гримерку симпатичного брюнета і зазначила, що він найвідданіший її шанувальник, адже з 2017 року не пропускає жодного концерту та витратив на неї усі гроші. Зірка вирішила зробити приємно чоловікові та подарувала йому довічний абонемент на її концерти.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

"Хочу вас познайомити зі своїм найвідданішим фанатом, його звуть Антон він із Братислави. З 2017 року він їздить на всі мої концерти. Зараз він уже має абонемент. Раніше він купував квитки. Усі свої гроші витратив на квитки та переїзди, продав машину, квартиру, землю продав. Коротше кажучи, витратив на мене всі гроші прямо як мій чоловік. І ось тепер він має безкоштовний прохід на всі мої концерти", - поділилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв з "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Також наш портал інформував, Слава Камінська випустила гнів на волю і описала своє ставлення до жителів сусідньої країни: "це якийсь пи**ець".

Крім того, наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".