Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Крістіна Горняк вирішила трохи поговорити з шанувальниками і розповіла факт про себе, який ніхто не знав. Цим вона поділилася у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Горняк перебуває у постійному контакті з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео як із робочих буднів, так і з сімейного життя. Цього разу вона вирішила трохи поговорити з шанувальниками.

Христина Горняк. Фото: скрін youtube

Дружина Володимира Остапчука сіла на лужку і розповіла про себе маловідомий факт, який до цього тримала в секреті. Виявилося, що вона панічно боїться кліщів, тому влітку поводиться дуже обережно, щоб не підчепити кровососа.

Скрін instagram

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"Сіла тут на сонечку і вирішила з вами поспілкуватися. До речі, один із фактів про мене, я його ніколи не розповідала. Я дуже боюся кліщів, капець як. Тому я не ходжу в ліс, не сиджу на галявинах. Коротше, все де можна підчепити кліщів, я не роблю. Така я трусішка", - поділилася дружина телеведучого.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися".

Також наш портал інформував, Святослав Вакарчук заради України вийшов на сцену після довгого "затишшя": має намір боротися з Росією своїми методами.

Крім того, наш портал повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої панами: "Першу купив на секонді для кліпу".