Зірка серіалів показала чим займається її первісток син Михайло вдома

Фотографію вона опублікувала у бік соціальної мережі встаграм.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Акторка постійно на зв'язку зі своїми шанувальниками. На сторінці в соціальній мережі вона ділиться своїми творчими здобутками, подробицями особистого життя, мріями та думками. 707 тисяч підписників з нетерпінням чекають від неї новин.

Нещодавно вона відсвяткувала день народження сина, йому виповнилося цілих 4 роки. Анна показала ніжне фото із сином Мишком. Святкування було на природі з тортом та фруктами. Вона ніжно привітала сина та назвала його своїм ангелом.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

А не так давно вона показала маленького Мишка у домашній обстановці. Хлопчик гуляв біля будинку. На ньому одягнена футболка та сірі штани. Мабуть, він грав і одна штанина трохи піднялася. Мабуть, він побачив маму, яка його знімала та помахала їй рукою.

Також на фото видно частину ганку, зелений чагарник та високий паркан. Чи це будинок, у якому живе Ганна із сім'єю, невідомо, до фото немає коментарів.

Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, зірка "Сватів" Анна Кошмал вразила кубиками преса і розкрила секрет ідеальної фігури: "Для тих, хто не знає".

До слова, Тарас Цимбалюк і Анна Кошмал згадали минулі дні і показали, якими були щасливими: "У мирний час".

Раніше ми писали, що зірка "Сватів" Анна Кошмал скинула все зайве і показала пік блаженства, усамітнившись в лісі: "Казкове місце".