Відома російська балерина та акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, любить радувати велику армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Анастасія Волочкова виступила для росіян зі своєю новою піснею "Ковток кохання" та розмістила відповідний відеоролик. Важко зрозуміти, чи співала артистка під фонограму, але біля сцени зібралося не так вже й багато людей, і більшість із них були байдужі до її творчості.

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

Танцювали під її пісню лише діти, дорослі сиділи на лавках і, напевно, чекали, коли цей "концерт" закінчиться. Але Волочкова заявила, що навіть для такої маленької публіки вона дуже старається.

"Ніколи не шкодую сил, часу та моєї людської участі для хороших людей! 😊" - написала балерина.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Шанувальники не оцінили "таланта" Волочкової. Дехто заявив, що їй зовсім не варто займатися співом і порівняли з Ольгою Бузовою, яка теж не відрізняється визначними вокальними здібностями.

Комментарии - instagram.com/volochkova_art/

Комментарии - instagram.com/volochkova_art/

Раніше ми писали про те, що Анастасія Волочкова втиснулася в купальник не за розміром і довела шанувальників до істерики: "Годувальниця вивалюється"

Як повідомляв Знай.ua, напівгола Анастасія Волочкова розповіла, які цікаві зйомки велися в її помпезній спальні: "Ранок у борделі"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Волочкова після райського відпочинку з турком з'явилася в компанії молоденьких жеребців - одного виявилося замало: "Кадр із фільму для дорослих"