Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч людей.

Ілона Гвоздьова насолодилася райським відпочинком біля озера із чоловіком Іваном Хом'ячуком у заміському комплексі, не забувши розмістити чарівні фотографії. Артистка зізналася, що вже деякий час їм з коханим не вдавалося залишитися наодинці.

Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова

Більше того, вони вирішили зненацька зірватися на спільний відпочинок, бо не впевнені, чи зустрінуть завтрашній день.

"Війна продовжується і я кожен день про це пам’ятаю,але разом з тим продовжується і наше життя,яке не можна просто зупинити і чекати. Мої дорогі, якщо є можливість хоч на мить відволіктися і скинути напругу, тривогу, страх і нерозуміння майбутнього треба жити сьогодні і зараз", - написала Гвоздьова.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Також танцівниця зазначила, що у Києві вже декілька днів не звучить сирена повітряної тривоги. Але Ілона не впевнена, радіти цьому, чи ні.

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" заговорила про відповідальність перед майбутнім поколінням: "Я сподіваюся, вони розуміють"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова поділилася, як "постаріла" її дочка за час війни: "Обіцяю..."

Також портал Знай.ua писав, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" помилувалася заходом сонця у ніжній фіолетовій сукні: "Спогади з минулого"