Український ведучий та волонтер Олександр Педан продовжує свою корисну для суспільства діяльність. Цього разу він познайомив українців із дуже важливими людьми, які всіма силами допомагають наближати нашу перемогу над російськими загарбниками.

"Знай своїх. Волонтери" – соціальний проєкт ведучого Нового каналу та громадського діяча Олександра Педана. Протягом п'яти випусків він знайомив із небайдужими українцями з різних куточків нашої країни. І ось представив шостий, заключний ролик.

Олександр Педан з волонтерами, фото: пресслужба Нового каналу

"На жаль, це останнє відео третього сезону мого соціального проєкту про людей, які роблять нереальні речі заради нашої Перемоги. Ми встигли об'їздити Чернігів, Тернопіль, Львів, Хмельницьку область. У новому випуску розповімо та покажемо, що побачили у Чернівцях! – розповідає Педан – Діти – одна із найуразливіших верств населення, яка постраждала через війну. Малятам довелося залишити свої будинки, садки, школи та адаптуватися до нових умов. У цьому їм і допомагають волонтери. Героїня цього випуску – Сніжана, координатор проекту дітей”.

"СпівДія заради дітей" – це безпечний простір, де дитина отримує психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими. І все це абсолютно безкоштовно! Проект є у містах: Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів, Хмельницький, Ужгород, Рівне, Луцьк, Вінниця.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Олександр Педан із волонтерами, фото: прес-служба Нового каналу

"Проєкт виник у перші дні війни. Буквально на четвертий день вже існувала об'єднана команда, йшов пошук волонтерів, було створено окремий сайт. 14 березня ми запустили роботу у притулках. Концепція така: ми працюємо разом із тимчасово переселеними та з нашими дітками, оскільки вони також втратили нормальне життя. А ще діти знайомляться, спілкуються, соціалізуються, - розповідає Сніжана. - У нас навіть проходять індивідуальні заняття з точковими фахівцями: нейропсихологами, логопедами, дефектологами. Також є безкоштовні заняття з музики. Діти - це те, що залишиться після нас і ті цінності, які ми в них закладаємо, те, що їм даємо, потім пожинатимемо.

Нагадаємо, що Педан мріє знову "затусити" з Фреймут та Притулою, махнувши після перемоги до Криму на кабріолеті .

Раніше ми повідомляли, що Олександр Педан показав молодій красуні величезний Юпітер, дружині таке не світить.