Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на благодійних концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль заявила шанувальникам, що нарешті повернулася до рідної України. Артистка розмістила фотографію свого невеликого, але доглянутого городу, а другий знімок вона зробила на кухні, тримаючи в руках тарілку з апетитною черешнею.

"Була вдома, земля така сама родюча", - написала співачка.

Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль

Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як відомо, зірка вирішила залишити країну ще на початку війни і весь цей час їздила Європою з благодійними концертами, збираючи гроші для України та просячи допомоги у лідерів інших держав.

Її колега Світлана Лобода теж нещодавно згадала про рідну країну, відвідавши зруйнований оккупантами Ірпінь. Тоді Тіна Кароль публічно натякнула, що не вірить артистці, яка довгий час виступала і жила в росії, а також побіжно назвала її перебіжчицею.

Світлана Лобода в Ірпені, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль натякнула на нещирість Світлани Лободи в Ірпені: "Лукаво повертаються під селфі"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода повернулася до України і пережила найскладніший день у своєму житті: "Усередині застиглий холод"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль приспустила декольте і вразила ніжними "пампушками": "Ой, яка красива жінка"