Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Анастасія Покрещук розмістила відео з популярним і доволі скандальним блогером Тарасом Нестеренком, який називає себе "Богом продажу". Як повідомила дівчина, це їхня перша зустріч, вони знайомі не були.

У кадрі перероблена пацанка задерикувато настрибує на свого нового друга під пісню "Ванька-встанька" співачки Маші Кондратенко.

Скриншот из Instagram, Настя Покрещук

На відео можна розглянути результат її останньої пластичної операції зі збільшення сідниць. Тепер Покрещук є володаркою не лише величезних вилиць, а й п'ятої точки.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Не всім користувачам соцмережі сподобалися зміни Насті, деякі заявили, що вона виглядає неприродно, а інші написали, що блогери будуть гарною парою.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Раніше ми писали про те, що Настя Покрещук порівняла путіна з Гітлером і розповіла, чому переговорам не бувати: "Ракету їм у ср*ку, а не демілітаризація"

Як повідомляв Знай.ua, королева пластики Настя Покрещук "оскаржила" Божу заповідь про заборону створювати собі кумира: "Мають бути ідеали "

Також портал Знай.ua писав, що тіло Насті Покрещук набрякло і вкрилося моторошними синцями після пластики, але її це не злякало: "Ще більше буде дірка між ніг"