Відомий український хореограф, легенда шоу "Танці зі зірками" Влад Яма розсмішив вдалою пародією на знамениту співачку та дружину Максима Галкіна Аллу Пугачову. Фото танцюрист опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма регулярно радує шанувальників яскравими знімками, як із сімейного життя, так і пов'язані з його професійною діяльністю. У зв'язку з повномасштабною війною він рідко ділиться новими особистими фотографіями, але часто показує архівні кадри.

Влад Яма. Фото: скриншот Youtube

Так, цього разу хореограф трохи порадував спогадами із мирного життя. На фото Влад Яма позує у перуці, сукні та чоботях на шпильці в образі Алли Пугачової. Поруч із ним стоїть чоловік і жінка також переодягнуті в дружину Максима Галкіна. У цьому кожен образ показує різні періоди життя Примадонни.

Скрін Instagram

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Алли бували різні", - підписав фото Влад Яма.

Варто відзначити, що Влад Яма не тільки чудовий танцюрист, але й не поганий гуморист і не соромиться постати перед шанувальниками в новому і не звичайному амплуа.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, легенда "Танців зі зірками" Влад Яма показав свого кумира, з синочком, що підріс, на руках: "Бажаю повторити це".

Також наш портал інформував, зірка "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська відкрила те, що зробила з нею війна: "Від абсолютно депресивного стану до..."

Крім того, наш портал повідомляв, Марина Боржемська зізналася, чи назавжди залишиться в Ізраїлі з дітьми від колишнього Узєлкова: "Як мало потрібно для щастя".