Скандальний російський блогер, представник ЛГБТ-спільноти та візажист Андрій Петров звернувся до українського народу і поскаржився, що йому більше нема на що жити через введені Європою санкції.

Петров уже давно виїхав з росії через те, що йому загрожував реальний тюремний термін. Більше того, на його життя чинили замах співвітчизники, причина - його відкритий прояв нетрадиційної орієнтації. Зараз, навіть незважаючи на те, що він їздить країнами Європи, він скаржиться, як сильно на нього вплинули санкції.

Андрей Петров, фото из Instagram

Варто зазначити, що Андрій написав свій курс на тему "як принести задоволення своєму парнеру в ліжку". Він навчає шанувальників оральної "майстерності". І ось, Петров скаржиться, що продажі різко впали і він втратив пристойний заробіток, адже люди з України більше можуть купити його курс.

Блогер звернувся до українців, намагаючись говорити їхньою мовою, хоча вийшло ще гірше, якби він говорив російською. Відео він розмістив у своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Мені дуже важко зараз. Я не знаю, як далі жити. Мене позбавили роботи і заробітку. За що ви ненавидите мене особисто? Я нічого поганого не зробила. Через санкції мої курси з відсмоктування пеніса стали погано продаватися", - сказав Андрій ламаною українською.

Більше того, Петров заявив, що нібито не несе відповідальності за дії свого президента путіна, який розв'язав війну в Україні.

Раніше ми писали про те, що Олексій Панін заявив, що росіян зовсім не мучать докори сумління за війну, яку розв'язав їх диктатор путін: "Країна рабів"

Як повідомляв Знай.ua, фрік і бодібілдер Олександр Шпак зрадив рашистів, поки Україна не поверне Крим: "Привид комунізму "

Також портал Знай.ua писав, що Шнуров спробував підколоти Невзорова за українське громадянство, але Гордон вирішив "заступитися": "За монети що завгодно проричить"