Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова розповіла, яка жахлива ситуація сталася з її козою, яку вона тримає у своєму заміському будинку, щоб готувати з молока свіжий сир. Як відомо, співачка має не одну тварину, а велике господарство.

Бідна коза по нещастю застрягла в бетонному заглибленні і мучилася на спеці декілька годин, доки її не знайшла Полякова і не напоїла водою.

Скріншот із Insta Stories, Оля Полякова

Шанувальники потурбувалися про долю тварини і розпитували артистку, чи вона вижила. Полякова розповіла, що коза була зневоднена, її перемістили в безпечніше місце на сіно і стежать за станом, не забуваючи молитися Богу про спасіння для неї.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Але незважаючи на покращення, коза все ще не відкриває очі. Зірці навіть довелося щось вколоти їй, щоб привести до тями.

"Сподіваємось, вона виживе", - додала Полякова.

Скріншот із Insta Stories, Оля Полякова

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова здивувала кадрами черги на кордоні в Україні та встигла посваритися з дочкою: "Таких маленьких та колючих у Європі немає"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна не може дзвонити мамі без негативу, Оля Полякова тільки киває: "Файзер - повна х*йня"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна приховувала свій реальний вік, Оля Полякова дізналася про все першою: "Успішний урожай із бур'яну з брехні"