Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова розповіла, яка жахлива ситуація сталася з її козою, яку вона тримає у своєму заміському будинку, щоб готувати з молока свіжий сир. Як відомо, співачка має не одну тварину, а велике господарство.

Бідна коза по нещастю застрягла в бетонному заглибленні і мучилася на спеці декілька годин, доки її не знайшла Полякова і не напоїла водою.

Скріншот із Insta Stories, Оля Полякова

Шанувальники потурбувалися про долю тварини і розпитували артистку, чи вона вижила. Полякова розповіла, що коза була зневоднена, її перемістили в безпечніше місце на сіно і стежать за станом, не забуваючи молитися Богу про спасіння для неї.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Але незважаючи на покращення, коза все ще не відкриває очі. Зірці навіть довелося щось вколоти їй, щоб привести до тями.

"Сподіваємось, вона виживе", - додала Полякова.

Скріншот із Insta Stories, Оля Полякова

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова здивувала кадрами черги на кордоні в Україні та встигла посваритися з дочкою: "Таких маленьких та колючих у Європі немає"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна не може дзвонити мамі без негативу, Оля Полякова тільки киває: "Файзер - повна х*йня"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна приховувала свій реальний вік, Оля Полякова дізналася про все першою: "Успішний урожай із бур'яну з брехні"