Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська показала, як досягає верху блаженства та розслаблюється після важкого дня. Ролик зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська приділяє чимало часу соцмережам, де регулярно показує шанувальникам, що відбувається у її особистому житті, як виховує дітей та багато іншого. На цей раз знаменитість порадувала позитивним відео, на якому показала, як розслабляється.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так, у центрі кадру Слава Камінська, яка розпливлася у задоволеній посмішці та насолоджується приємним моментом. В цей час їй роблять масаж голови за допомогою спеціального пристрою, який можна знайти практично у кожному супермаркеті.

"Ось якось так. Сходили до магазину за фруктами", - прокоментувала виконавиця.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

До речі, закупитися корисними продуктами, мабуть, так і не вдалося. У наступній сторіс співачка похвалилася бургерами та картоплею фрі, які придбала для себе.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська широко розсунула ноги, продемонструвавши бездоганне вміння: "Талант у всьому".

Також наш портал інформував, Камалія зустрілася із земляками далеко за межами України, ще й багатого чоловіка Захура із собою прихопила: "Була щаслива".

Крім того, наш портал інформував, блогер із Росії Андрій Петров слізно звернувся до українців, через санкції втратив заробіток: "Курси з відсмоктування не продаються".