Відома українська співачка, знаменита "Королева ночі" Оля Полякова спустилася до київської підземки, щоб дати концерт і таким чином хоч трішки підняти настрій українцям, яким довелося багато пережити останнім часом.

Відео її виступу поширили у мережі глядачі. Оля Полякова стала не першою, хто дав концерт у метро. Раніше там виступали такі знамениті артисти як Ніно Катамадзе та Вєрка Сердючка.

Оля Полякова, кадр з відео

Оля Полякова також розповіла про свій виступ у Празі. Співачка зізнається, що там її зустріли особливою атмосферою. А неймовірно потужні два сольні концерти зібрали аншлаги. За її словами за два дні під час концертів їм вдалося зібрати понад 3000 доларів на аукціоні, де лотами стали два прапори України, підписані хлопцями з передової.

"Мене досі вражає і підкорює бажання українців за кордоном допомагати попри будь-які обставини, не зупинятися у своїй підтримці, та навіть під час концертів, не просто відволікатися від сумних новин, але і робити спільні корисні справи.", - ділиться артистка. Оля Полякова

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Оля Полякова, кадр з відео

Оля Полякова, кадр з відео

Оля Полякова, кадр з відео

Нагадаємо, Оля Полякова здивувала кадрами черги на кордоні в Україну та встигла посваритися з донькою: "Таких маленьких і колючих в Європі немає"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова замкнулася в гримерці із симпатичним брюнетом і зробила йому приємно: "Прямо як мій чоловік"

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова зізналася, що їй доводиться вислуховувати від старшої доньки Маші: "Не треба було народжувати через д*пу"