Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова записала Insta Stories для шанувальників спозаранку, коли щойно розплющила очі. Дівчина повідомила, що після пробудження в ній спалахнуло велике і несподіване бажання - вона захотіла змін. І стосуються вони не чогось конкретного, а всього й одразу.

"Прокинулася з думками про те, що дико хочу змін", - заявила Олена.

Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова

Також вона поділилася, що їй снилися солодкі та безтурботні сни, а все завдяки новому ліжку, яке вона недавно купила. Раніше Філонова розповідала, що все життя спала на розкладних диванах, і лише до 38-ми років "дозріла" для такого придбання.

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Більше того, блогерка зізналася, що роздумує про те, щоб запросити якогось чоловіка до нового ліжка. Олена рідко говорить про особисте життя, і, судячи з такої заяви, обранця в неї зараз немає.

[quote author=""]"Пора б її вже з кимось розділити", - сказала Філонова і захихотіла.

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова показала апетитне тіло без одягу, щоб розповісти про наболіле: "Різні ноги, втрата..."

Як повідомляв Знай.ua, оголена Олена Філонова в гонитві за вічною молодістю розляглася на кушетці, довірившись незнайомці: "Виганятимемо воду"

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова потяглася пухкими губами до пітона молодого хлопця на вулиці: "Знайомтеся, це Рома"