Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, що дозволяє їй триматися у тонусі, не піддаватися депресіям та бути на позитиві. Своїм секретом зірка поділилася на сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська зізналася, що черпає позитивні емоції зі своїх зустрічей із шанувальниками. Останнім часом зірка підкорює нові вершини, влаштовуючи вистави, які дуже мають успіх.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

"Дякую за повну залу! За оплески! За те, що з першої до останньої хвилини вистави ми разом переживаємо всі емоції як один організм...", - написала зірка.

Могилевська зазначила, що саме такі виступи та віддача перед слухачем дозволяють їй переживати найкрасивіші моменти життя та знаходити позитив у ці похмурі дні.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

"У своїй виставі я говорю наступні слова: "Найстрашніші моменти життя можуть перетворитися на найкрасивіші".
Я переживаю свої найкрасивіші моменти з вами, мої прекрасні люди!", - поділилася Наталія Могилевська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталя Могилевська зуміла зачарувати і довести до сліз Павла Зіброва, про дружину Марину вмить забув: "Глибоко зазирнула в душу".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська зізналася, що змушена відмовлятися від маленьких земних радощів – все через стрес: "Прилипли на фігуру".

Крім того, наш портал повідомляв, що Alyona Alyona зізналася, що її засмутило на концерті світової знаменитості репера Post Malone: ​​"Цей переляк в очах був видно неозброєним оком".