Відома українська співачка Ірина Федишин показала, як посилила воїнів ЗСУ для більш ефективної боротьби із російськими окупантами. Про це зірка розповіла на сторінці в соцмережі instagram.

Ірина Федишин із самого початку повномасштабної війни активно підтримує українських захисників передаючи на фронт різні необхідні дрібниці.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Так, цього разу зірка показала результат свого останнього благодійного туру Європою, кошти з якого направила на закупівлю потрібної техніки для ЗСУ.

За словами Ірини Федишин, за час туру вдалося зібрати досить суттєву суму, якої вистачило на покупку восьми машин для потреб армії. Усі "залізні коні" вже вирушили на фронт і допомагатимуть ще ефективніше очищати Україну від загарбників.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"З концертного благодійного туру Європою разом із Євгеном Хмарою, нам вдалося за виручені кошти, купити 8 автомобілів. Автомобілі вже вирушили до наших захисників", - розповіла Ірина Федишин.

Зірка подякувала всім, хто доклав руку до збору та допоміг забезпечити ЗСУ необхідним.

"Дякую всім, хто приходив на концерти та долучався до цієї справи. Разом до перемоги", - додала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин захопилася воїнами ЗСУ, які під свист куль розносять їжу мирним мешканцям: "Справжні герої".

Також наш портал інформував, Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як насолоджується сонячними днями в компанії найдорожчого чоловіка: "Кохання та літо".

Крім того, наш портал інформував, Настя Оруджова, Саша Машлятіна та Аліна Блажкевич із "Жіночого кварталу" зачарували красою у стильних образах: "Щоб не забували".