Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями у своєму Instagram.

Анатолій Анатолич показав "чудеса" фотошопу, відправивши ведучу Сніжану Єгорову, яка активно підтримувала путінський режим, та Юрія Бардаша на відоме всім романтичне шоу "Кохання з першого погляду". У такий спосіб він хотів одружити так званих "зрадників" України.

"Оце було б весілля! 🤍💙❤️ Я думаю нам треба навчитися відпускати н*х*й тих, хто... Продовжіть фразу))))", - жартівливо написав Анатоліч.

Скріншот з Instagram, Анатолій

Шанувальники відзначили, як гидко вчинила ведуча та залишили безліч гнівних коментарів.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Комментарии - instagram.com/anatoliyanatolich/

Комментарии - instagram.com/anatoliyanatolich/

Варто зазначити, що продюсер Бардаш, який зараз перебуває за кордоном, далеко від війни в рідній країні, зовсім недавно назвав українців російським народом, а рф - великою і найпотужнішою державою. А перед цим його підлеглий Wellboy припинив з ним співпрацю.

Одним словом, Бардаш став черговим розчаруванням для українців, як Ані Лорак.

Також портал Знай.ua писав, що експродюсер Wellboy Юрій Бардаш, ставши зрадником, забув про любов до Скрябіна: "Прощавай, вибач"