Мільйони українців по всьому світу об'єднали зусилля аби перемогти спільного ворога - кровожерливу та агресивну росію, яка прийшла до нас з війною, забравши життя тисяч безневинних людей.

Так і відомий колектив "VIP Тернопіль" закликає пригощати кавою ЗСУ. Гумористичні актори, які активно підтримують українську армію. пропонують своїм підписникам жертвувати гроші для ЗСУ.

Команда коміків VIP "Тернопіль" у своїх соцмережах запустила акцію "Моя кава для ЗСУ", аби допомогти українській армії коштами. Проєкт полягає у тому, щоб віддати гроші, які були б витрачені на ранковий напій, на потреби наших захисників і захисниць. Актори переконані, що навіть маленька сума здатна врятувати життя.

Тетяна Песик, фото: ТЕТ

Тарас Стадницький, фото: ТЕТ

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

"Ми пропонуємо разом з нами доєднатися до щоденної традиції пригощання своєю кавою наших захисників. Одна чашка = 30 гривень. 7040 чашок = пікап для ЗСУ!", — закликають у своєму пості відомі коміки та головні герої ситкомів "Одного разу під Полтавою" та "Танька і Володька" на ТЕТ. VIP Тернопіль

Додамо, що команда гумористів "VIP Тернопіль" від початку війни активно допомагає наблизити перемогу України, влаштовуючи різні збори на потреби української армії. Завдяки благодійній ініціативі вже було закуплено три автівки для наших бійців.

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" пригадав невдалу першу зустріч з майбутньою дружиною: "Якийсь довбочос"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Стадницький пригадав, як кидав пити, але день народження тещі все зіпсував: "Не можна так кардинально"

Також "Знай.ua" писав, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, до чого змусив його брат, щоб "освіжити" голову: "Витягнув мене..."