Окрему увагу інциденту, який трапився з російською супермоделлю Іриною Шейк через "Z" символіку, приділило відоме видання Diet Prada. В мережі одразу відреагували на цю подію та звернулись до світових брендів з проханням переглянути співпрацю з Іриною

Ірина Шейк, instagram.com/irinashayk

Відповідна інформація з'явилась в Instagram-акаунті Diet Prada. Він вважається одним з найвпливовіших у фешн-сегменті в соцмережі та налічує 3 млн підписників.

Допис на сторінці супермоделі з'явився саме в той час, коли під ракетними ударами опинилися мирні міста України - Миколаїв, Часів Яр, Вінниця. У сторіс вона опублікувала фото салату олів'є з написом "russianzz on Wednaday".

Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

В мережі відразу відреагували на її вчинок, звинувативши модель чи то у нестачі розуму, чи то у підтримці війни росії проти України. Замість пояснень вона видалила публікацію.

У дописі видання Diet Prada з'явились пояснення, що означає "Z" для українців. Крім того, пригадали, як Шейк любить демонструвати своє коріння. А багато хто звернув увагу на бренди, для яких Шейк нещодавно була моделлю, зокрема Burberry, Jean Paul Gaultier та Ivy Park.

"Під час того, що президент України Володимир Зеленський називає "відкритим терористичним актом", кількість жертв якого зросла до 23 осіб, користувачі мережі висловлюють свій гнів і дискомфорт через історію Шейк перед її майже 19 мільйонами підписників.", - говориться у публікації.

Зокрема, українська журналістка Марія Романенко з Кмєва висловила свою позицію у Twitter:

"Я дуже сподіваюся, що ці бренди переглянуть співпрацю з нею, коли Росія використовує Z, щоб вбивати українців."

У виданні також резюмували, що вчинки корінної російської моделі вже не вперше спантеличують користувачів мережі. Під час ізоляції через COVID-19 у 2020 році 36-річна Шейк підняла брови, позуючи з книгою російського журналіста Леоніда Млечіна "путин"

Нагадаємо, російська модель Ірина Шейк, яка втікла закордон, "зашкварилася" рашистськими символами: з нею ще працюють світові бренди.

До слова, "Фу, великий рожевий чл*н": Ірина Шейк показала, що неї під простирадлом.

Раніше ми писали, що супермодель Ірина Шейк з "дивацтвами" перетворилася на гренадера?