Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова поскаржилася на погане самопочуття. Які проблеми її переслідують, зірка розповіла на сторінці у соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова намагається бути постійно на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео як з особистого життя, так і з робочих буднів. Нерідко зірка ділиться і проблемами, які її переслідують.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу хореограф зізналася, що страждає від поганого самопочуття, а в усьому виною стрес, який провокує війна. Ілона Гвоздьова зазначила, що зазвичай відволікалася від усього за допомогою роботи, але останнім часом це не допомагає.

"Після новин і подій останніх двох днів у мене всередині все обірвалося, вранці прокинулася з глибоким смутком і болем у серці. Останнім часом дуже відволікала робота і побудована, але з сьогоднішнього дня просто не можу зібрати себе в купу... Я не розумію, що буде далі… Іноді втрачаю віру та сили, розумію, що так не можна, але, напевно, і такий стан треба пережити та подолати", - поділилася Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" зізналася, що справа всього її життя під загрозою - тіло "бунтує": "Стає як залізо".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська розповіла, як війна ледь не забрала життя близьких їй людей: "Бракує ні криків, ні ненависті".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль у компанії молодих красенів вразила фанатів: Дан Балану до них ще далеко.