Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна у соцмережах та розміщує багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон.

Окрім своєї творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримуєнужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова, фото з Instagram

Олена Філонова відповіла на хейт одного зі своїх підписників, який звинуватив її у "нещирості". За його словами, блогерка різко перейшла українською мовою, поїхавши за кордон, хоча в рідному Києві завжди говорила російською.

І справді, як тільки дівчина прибула до Монако з метою відпочити, вона почала вести всі Insta Stories рідною мовою. Філонова заявила, що її шанувальникам ніяк не догодиш і звинуватила їх у тому, що вони гноблять своїх же. А ще заявила, що відтепер говоритиме так, як їй заманеться.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

І це правда, зараз в Україні мовне питання набрало нових обертів і особливо принципові особи ставляться вороже до всього, що пов'язано з росією.

"Вам все не те і все не так. Дуже шкода, що свої ж гноблять своїх і засуджують постійно", - написала Олена Філонова.

Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова налякала виглядом своєї п'ятої точки, посипаної червоними плямами: "Мене трусить"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Філонова зовсім "зневірилася" - хоче відшукати своє кохання за допомогою ворожінь: "Може цього разу вийде"

Також портал Знай.ua писав, що ревізор Олена Філонова заявила, що бажає "випробувати" нове ліжко з чоловіком, серце просить змін: "Дико хочу"