Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста із національної збірної Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму акаунті в соцмережі Instagram. За дівчиною слідкує понад 590 тисяч людей.

Влада Седан розмістила прощальний та дуже зворушливий пост для всієї команди футбольного клубу "Манчестер Сіті", яку її чоловік Олександр Зінченко залишає вже цього сезону. Півзахисник підписує контракт із лондонським "Арсеналом".

Скріншот з Instagram, Влада Седан

Журналістка зізналася, що з 2019 року і сама стала частиною великої родини "Мансіті", тільки своє місце вона доводила на трибунах, доки чоловік грав на полі.

"У Манчестері ми навчилися піднімати трофеї, посміхатися в дощову погоду, приймати удари і бути дорослими. У футболках Сіті ми створили свою сім'ю і тут зробила перші кроки наша донька", - поділилася Влада Седан.

Популярні новини зараз

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Сім'ї вдалося познайомитися з добрими і вірними людьми, на яких вони рівняються досі. Седан зазначила, що це не прощання, адже вона уважно стежитиме за клубом та його учасниками.

"Ми перевертаємо цю сторінку нашого футбольного життя, але не прощаємося. Як журналіст, я буду з ще більшим інтересом спостерігати за таким феноменом, як "Манчестер Сіті". Тепер я зможу подивитися на це трохи інакше. Дякую за все. Манчестер назавжди залишиться для мене синім", - підсумувала журналістка.

Варто зазначити, що Зінченко був у складі клубу з 2016 року і термін його п'ятирічного контракту вже минув. Футболіст у своєму Instagram теж попрощався з братами, подякував усім за підтримку та довів шанувальників до сліз.

Олександр Зінченко, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що Влада Седан показала картинку ідеальної родини з Олександром Зінченком та донькою Євою: "Приклад для багатьох"

Як повідомляв Знай.ua, Влада Седан проспорила Зінченку з "Мансіті" і зробила йому приємно на людях: "Зв'язалася на свою голову"

Також портал Знай.ua писав, що слідом за Анатолієм Тимощуком "клоуном" став зірка донецького "Шахтаря": додому повернутися не вийде